Ahir, alguns socis del Grup de Gestors Energètics van poder visitar les instal·lacions de la Fàbrica DAMM. La visita, cortesia de DAMM, va ser de gran interès per als assistents que van poder aprendre com s’elabora aquesta cervesa emblemàtica i com ha anat evolucionant la capacitat de la fàbrica.

Un dels aspectes més interessants que van poder escoltar feia referència als últims projectes energètics més rellevants duts a terme ja que la recerca de millors solucions en tots els àmbits de producció són fonamentals per una fàbrica d’aquesta magnitud i característiques.

Després de visitar les instal·lacions, els assistents van poder gaudir d’una estona de networking amenitzat amb uns degustació de cerveses DAMM.

Volem agrair la cortesia de DAMM per convidar-nos a visitar la seva fàbrica i molt especialment, les atencions de Jordi Barbarà, director de la planta de producció, i Gorka Pascual, responsable d’Optimització Energètica de la planta que van fer que la visita fos amena i molt enriquidora.

Aquesta visita s’emmarca en les activitats que el Grup de Gestors energètics organitza per als seus associats, aquest any en tenim moltes més de preparades.