Ens fem ressò d’una jornada organitzada per Circontrol per al proper 17 de setembre.

Es tracta d’un esdeveniment virtual ‘eConference Electromobility Expert Meeting’ que reunirà els principals experts dels sectors de la mobilitat i l’electromobilitat per tractar diferents temes d’actualitat com la situació que ha viscut el sector durant la crisi provocada pel Covid -19 i la transició que ha viscut en els últims temps Circontrol, que ha passat de fabricant a proveïdor de solucions de càrrega.

La sessió del matí, que es realitzarà tota en anglès, comptarà amb la presència d’empreses líderers europees del sector de la mobilitat elèctrica.

Després de la benvinguda, Philippe Vangeel, Secretari General de l’Associació Europea per a la Electromobilitat (AVERE), serà l’encarregat de començar a l’esdeveniment.

Durant el matí, es comptarà amb les intervencions de les empreses internacionals ENGENIE, Neogy, SABA, GreenParking, Yellow & Co, SWARCO eVolt i amb experts de Circontrol i d’institucions com Dundee City Council.

La sessió de la tarda, que oferirà els continguts en espanyol, estarà protagonitzada per empreses nacionals i de Llatinoamèrica referents del sector de l’electromobilitat.

Després de la benvinguda, Arturo Perez de Lucía, director general de l’Associació Empresarial per al Desenvolupament i Impuls del Vehicle Elèctric (AEDIVE), oferirà una conferència.

A continuació, hi haurà diferents xerrades a càrrec d’empreses com Iberdrola, E-Drive de Mèxic, Prosepac d’Uruguai, TMB, Propark de Mèxic, UrbaPark de l’Equador i d’experts de Circontrol.

Podeu accedir a tota la informació de la jornada aquí: https://circontrol.com/es/econference/