El 20 i 21 d’octubre es va celebrar la Fira EFINTEC, la fira de referència del sector de la instal·lació i l’energia. Segons els organitzadors, l’edició de 2022 va tancar amb la presència de 7.000 professionals, un 20% superior a la de l’any passat.

La fira catalana organitzada per FEGICAT, Federació de Gremis d’Instal·ladors de Catalunya, s’ha consolidat com el punt de trobada més important de tota la cadena de valor del sector energètic, inclosos fabricants, distribuïdors i instal·ladors.

I el Grup de Gestors Energètics, que ja té 40 anys de trajectòria, no hi podia faltar. Així doncs, José Enrique Vázquez, president del Grup de Gestors Energètics va participar amb una ponència de fons: Crisi econòmica de l’energia. Fins quan?

Un èxit rotund de la fira que combinava l’espai expositiu amb espais per a la reflexió i debat: l’Auditori i el Forum. En el primer s’hi van celebrar les ponències tècniques (com la del president) i en el segon xerrades, presentacions d’empresa, novetats de productes, etc.