Aprofitant el començament d’un nou curs, estrenem el nou site dels GGe. Veureu que hem realitzat un complet redisseny de la nostra web amb l’objectiu d’oferir un espai més actual, legible, pràctic i, sobretot, útil per als nostres associats .

De fet, aquesta nova versió del web, inclou nombroses novetats i millores tant en disseny com en navegació i continguts. És un nou espai en el qual volem que els associats hi tinguin un paper molt més actiu i sigui un punt de trobada per a totes les persones fascinades per l’energia i la seva gestió.

Volem destacar un espai nou molt interessant: l’Opinió del Gestor en el què recollirem articles tècnics dels diferents gestors que conformen la nostra associació per mantenir-nos al dia de les principals novetats i neguits del sector.

Des d’aquest espai (notícies), us informarem de les nostres novetats i anirem compartint allò que ens sembli interessant i a l’agenda trobareu les jornades que organitzem.

Mica en mica, omplirem de contingut l’apartat de publicacions i documents, que esperem que esdevingui un espai de referència per a tots els experts en energia.

Us convidem a navegar per la nostra web i familiaritzar-vos amb el nostre entorn.