Nou seminari web del Grup de Gestors Energètics. Aquest cop amb la intervenció destacada d’Antonio Aguiló, enginyer industrial. Project Officer, Iniciativa Tecnològica Conjunta Europea d’Hidrogen i Piles de Combustible.

Registre al seminari web

02 DESEMBRE 2020
13:00 – 14:00 hores
Accediu al programa en pdf: Programa previst en pdf

S’abordaran qüestions tan interessants com:
  • Quin és el rol que pot aportar l’hidrogen a la transició energètica i quines són les polítiques europees en aquesta matèria?
  • Quin és el paper que pot desenvolupar l’hidrogen a Espanya i quins beneficis pot portar el desenvolupament d’una economia de l’hidrogen a nivell estatal?
  • Fins a data d’avui, les ajudes europees en matèria d’hidrogen s’han donat a través de la Iniciativa Tecnològica Conjunta d’Hidrogen i Piles de Combustible. En què consisteix aquesta iniciativa i què es pot esperar en temes d’ajudes dins del Marc Financer Plurianual 2021-2027 de la Comissió Europea?
  • Quines són les barreres principals que existeixen per a la implantació de projectes d’hidrogen? A nivell regional, com es pot contribuir a l’impuls de projectes d’hidrogen i quins exemples existeixen d’ecosistemes locals basats en l’hidrogen?
  • Tot sembla indicar que l’hidrogen serà un vector energètic que ens permetrà superar, en part, la discordança entre generació renovable i demanda real. Per això, caldrà emmagatzemar hidrogen. Quines possibilitats existeixen per fer-ho?

Cliqui a l’enllaç següent per inscriure’s al seminari: Registre al seminari WEB

Si voleu estar al dia de tot allò relacionat amb l’energia i com gestionar-la, no dubteu en associar-vos. Contacteu amb nosaltres en aquest enllaç