• '
  '

  Estudi de l'eficiència energètica a les Empreses

  Com optimitzem recursos?

 • '
  '

  Energías renovables

  Ponte al día!

 • '
  '

  Treballem junts per reduir el cost energètic

  Fest-te soci

 • '
  '

  Ahorro y eficiencia energética = sostenibilidad

  Los problemas medioambientales afectan a la mayoría de los paises industrializados

Commemoració dels 30 anys GGE

Visita Tècnica a la Fàbrica Noel

Jornada de Mercats Febrer 2017

A+ R A-

Crònica de la jornada Il·luminació gestionada: estalvi intel·ligent i eficient

El passat dijous, 27 de setembre a la seu de l’Institut Català de l’Energia, es va celebrar una de les jornades tècniques de tarda que periòdicament organitza el Grup de Gestors Energètics (GGE) i que va comptar amb un bon nombre d’assistents; concretament la Jornada sobre Il·luminació gestionada: estalvi intel·ligent i eficient.

alt=""

 

La jornada va enfocar diversos aspectes sobre la il·luminació gestionada, així, després de la benvinguda de Manel Nicolás, en substitució del president de l’associació, Francesc Auría, i d’Elena Herrando, Vocal del GGE i Responsable Eficiència Energètica de FACTOR ENERGIA, vam poder escoltar les ponències de Carles Farré, Vocal del GGE i responsable Àrea Tècnica de SE7ENERGIA, i de Xavier Garcia, Director Tècnic d'OnixLight.

Carles Farré va centrar la seva intervenció sobre la Gestió d’energia i il·luminació en aspectes com la ISO 50001, el monitoratge o els smart Systems, posant de manifest alguns dels principals beneficis de la gestió energètica, com poden ser la reducció de la despesa i millora dels seus marges de competitivitat, millora de la imatge empresarial gràcies al seu compromís amb la sostenibilitat (responsabilitat social corporativa) o l’accés a les avantatges fiscals, entre altres. Podeu accedir a la ponència en aquest enllaç.

 Per la seva banda, Xavier García va centrar la seva ponència en el Led com a font de llum, Origen i evolució i  va destacar les avantatges de la tecnologia LED a tots els nivells: eficàcia, medi ambient, seguretat i qualitat de la llum. Accediu a la seva presentació aquí.

Per últim, es van presentar alguns casos pràctics per poder valorar amb exemples reals les avantatges d’una bona il·luminació i es va alertar de les veritats i mentides que avui es poden escolar pel que fa a la il·luminació. En aquest enllaç trobareu la presentació.

Aquesta jornada s’inclou en el conjunt de jornades de tarda que organitza el GGE. No us perdeu la següent!

 

Grup de Gestors Energètics

Contacta

Carrer Santa Eulàlia 5-7-9, 3ª planta

08012 BARCELONA

Telèfon 93 013 02 33

gge@gge.cat

www.gge.cat

Entrada

Recorda`m

       

On som