• '
  '

  Estudi de l'eficiència energètica a les Empreses

  Com optimitzem recursos?

 • '
  '

  Energías renovables

  Ponte al día!

 • '
  '

  Treballem junts per reduir el cost energètic

  Fest-te soci

 • '
  '

  Ahorro y eficiencia energética = sostenibilidad

  Los problemas medioambientales afectan a la mayoría de los paises industrializados

Commemoració dels 30 anys GGE

Visita Tècnica a la Fàbrica Noel

Jornada de Mercats Febrer 2017

A+ R A-

El GGE present a la Jornada "Què podem esperar de la transició energètica?"

El proper 14 de febrer de 2019, a l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona se celebra la Jornada "Què podem esperar de la transició energètica?".

Es tracta d'una jornada tècnica que vol posar de manifest les diferents sensibilitats al respecte d'un dels reptes més importants als que ha de fer front el nostre planeta i, per fer-ho, compta, entre d'altres, amb el Grup de Gestors Energètics per analitzar i debatre sobre la flexibilitat energètica.

Francesc Auria, president, representarà al GGE en una taula en la que es podran escoltar també les aportacions de Xavier Farriols, president del Clúster d'Energia Eficient de Catalunya, Tomàs Feliu, president de Bassols Energia, i Llorenç Albanell de la Demarcació de Girona del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya.

La jornada comptarà també amb ponències de:

Pere Fullana, director de la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic que parlarà de l'impacte de l'estructura actual de producció i consum energètic en el canvi climàtic.

Ferran Tarradellas, delegat de la Comissió Europea a Catalunya, amb una intervenció sobre les iniciatives europees derivades de l'aplicació de la legislació europea.

Joan Herrera del Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía (IDAE) amb una ponència sobre la transició energètica a Espanya: horitzó 2050.

Manel Torrent, director de l'Institut Català de l'Energia (ICAEN) que parlarà de la transició energètica a Catalunya.

André Joffre, president del Pol DERBI (Déloppement des Energies Renouvelables dans le Bâtiment et l'Industrie) que exposarà els eixos principals de la transició energètica

Podeu veure el programa complet amb tots els ponents en aquest enllaç.

 

Contacta

Carrer Santa Eulàlia 5-7-9, 3ª planta

08012 BARCELONA

Telèfon 93 013 02 33

gge@gge.cat

www.gge.cat

Entrada

Recorda`m

       

On som