·

Commemoració dels 30 anys GGE

·

Visita Tècnica a la Fàbrica Noel

·

Jornada de Mercats Febrer 2017

A+ R A-

L'Associació

 

El Grup de Gestors Energètics (GGE) és un iniciativa encaminada a promoure l’intercanvi d’experiències i d’informació entre tots els professionals que treballem en les àrees energètiques i mediambientals. Està format per tècnics i professionals dels diferents sectors d’activitat, tant del sector industrial com del terciari, amb una inquietud comuna: una òptima gestió de l’energia i un màxim de respecte amb el medi.

El GGE organitza anualment nombroses activitats, com ara la realització de jornades tècniques sobre diferents temes d’interès i actualitat, visites a instal·lacions significatives de Catalunya, i intercanvis d’experiències amb d’altres regions europees.

El GGE, des de 1982, ha aconseguit convertir-se en un punt de referència obligat per a bona part dels professionals de l’energia. Està obert a tothom i, per tant, tots aquells que vulguin ser-hi tenen cabuda . Amb la participació de tots, l’enriquirem i ens aprofitarem dels avantatges de formar-hi part.

 

Gestió de l'energia i el medi ambient

La voluntat del Grup de Gestors Energètics és tractar temes que, segons la conjuntura de cada moment, siguin d’interès per al conjunt de professionals que hi participen.

Al llarg de l’any, el Grup de Gestors Energètics du a terme nombroses activitats i aborda temes diversos. Es parla de preus energètics, de tecnologies innovadores, de gestió de l’energia i el medi ambient, quan esdevenen inquietud comuna per les empreses.

Els preus energètics són objecte d’atenció per part del Grup de Gestors Energètics, atesa la seva incidència en els costos productius de les empreses.

La problemàtica sectorial i l’aplicació de les tecnologies innovadores en els diferents sectors, principalment en els intensius en energia com ara el tèxtil, químic o paperer, són tractats habitualment pel GGE.

La política energètica de l’estat espanyol i de les administracions autonòmiques ha fet que bona part dels temes d’actualitat energètica es centrin en el lliure mercat, les tecnologies innovadores, les energies renovables i el medi ambient.

Les solucions als problemes mediambientals afecten la major part dels països industrialitzats.

La prevenció de les emissions de les plantes productores d’energia és una part important de la política energètica dels països comunitaris.

Les línies de finançament i crèdit, com també les subvencions i ajuts econòmics, ocupen una part de la programació anual del GGE.

Cal destacar, en aquest sentit, la informació que es dóna sobre els diferents programes de la Comunitat Europea de promoció de la utilització eficient de l’energia.

 

El Grup de Gestors Energètics tracta un ampli ventall de temes relacionats amb la Gestió de l'Energia:

 • Mercats energètics
 • Cogeneració
 • Gestió de residus
 • Gestió de l'aigua
 • Noves tecnologies elèctriques
 • Tecnologies avançades del gas
 • Programes comunitaris
 • Línies de finançament i crèdit
 • Subvencions i ajuts econòmics
 • Energies renovables
 • Energia als edificis
 • Control i automatització
 • Anàlisi sectorials

Contacta

Carrer Santa Eulàlia 5-7-9, 3ª planta

08012 BARCELONA

Telèfon 93 013 02 33

gge@gge.cat

www.gge.cat

Entrada

Recorda`m

       

On som