Junta directiva

Grup Gestors Energètics

Junta directiva

José Enrique Vázquez

José Enrique Vázquez

President

Consultor energètic a Energroc, compta amb una llarga trajectòria en l’àmbit de l’energia i del medi ambient en els que ha exercit càrrecs directius i tècnics en un bon nombre d’empreses.

Cal destacar també la seva vessant més divulgativa com a conferenciant i també en programes de televisió i ràdio.

Emili Rousaud

Emili Rousaud

Vicepresident

Fundador i CEO de factorenergia, compta amb més de 20 anys d’experiència en el sector.
Joan Antoni Artero

Joan Antoni Artero

Tresorer

Màster en Enginyeria Ambiental i en Direcció de la Producció. 40 anys d’experiencia en Gestió Ambiental, Energètica, Manteniment i Instal·lacions Industrials.

Juanjo Escobar

Juanjo Escobar

Secretari

Enginyer industrial. Més de 30 anys dedicats a l’eficiència energètica i a les energies renovables. Ara soc el Cap de Divisió de Gestió Energètica a l’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya i membre de les juntes directives d’ACTECIR i del Grup de Gestors Energètics.
Jordi Barbarà

Jordi Barbarà

Vocal

Director de producció de Damm i, alhora, director de la fàbrica de cervesa ubicada a El Prat de Llobregat. A més, és president de la Comunitat d’Usuaris Aigües Vall Baixa i Delta del Llobregat (CUADLL).

Llicenciat de la Marina Civil, especialitat màquines per la Facultat de Nàutica, i Màster en Organització i Enginyeria de la Producció i Direcció de Plantes Industrials de la UPC.

Carles Farré

Carles Farré

Vocal

Enginyer Tècnic Industrial, especialitzat en Electricitat – Universitat Rovira i Virgili.
Soci propietari i responsable de l’àrea tècnica de SE7ENERGIA, realitzant tasques tècniques en la gestió energètica de pimes i comercials en canal de venda d’electricitat i gas.
Col·laboro com a vocal a la Junta Directiva del Grup de Gestors Energètics.
Juan Pedro Domingo

Juan Pedro Domingo

Vocal

Professional del sector de la Gestió Energètica amb experiència tant en funcions de Desenvolupament i Direcció de Negoci com en el camp de la Gestió Tècnica de projectes d’eficiència energètica, climatització, biomassa, processos industrials de fred, etc. Gran coneixedor d’aplicacions en sectors tan diversos com el farmacèutic, químic, agroalimentari, cerveser i hospitalari.

Núria Comellas

Núria Comellas

Vocal

Llicènciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, és consellera delegada i CFO a CIRCONTROL S.A i membre del consell d’administració de CIRCUTOR S.A.