Aquest any que hem deixat enrere ha estat excepcional per moltes raons. I no totes han estat dolentes.

Hem après que per cuidar la nostra salut, hem de cuidar de la salut dels altres. Hem entès que ens cal la solidaritat per transitar de manera més sostenible a favor d’una societat més justa i més segura. Hem vist que la feina de persones que no s’emporten cap titular és fonamental per sostenir el nostre dia a dia. Hem hagut de deixar coses enrere, canviar hàbits i aprendre a gaudir de coses petites.

I hem valorat la tasca d’organitzacions i associacions que treballen per millorar la vida d’altres persones. Associacions que desenvolupen una tasca extraordinària gràcies a la solidaritat de les persones. Associacions, sovint minoritàries, i poc conegudes per la majoria. Des d’aquí volem posar de manifest la importància de les accions d’aquesta mena d’associacions.

Els GGe hem volgut contribuir a una d’aquestes causes amb la donació de 400€ a l‘Assocació Catalana de la Síndrome de RETT.

La síndrome de RETT és un trastorn neurològic infantil de base genètica que afecta a una de cada 10 mil/ 15 mil nenes. L’Assocació Catalana de la Síndrome de RETT., declarada d’utilitat pública l’any 2013, agrupa pares i mares amb filles afectades per aquesta síndrome amb l’objectiu d’oferir acolliment i ajuda a les famílies i donar visibilitat a aquesta malaltia minoritària.

Desitgem que aquest any 2021 que just comença, s’emporti la pandèmia de la COVID19, però ens deixi la solidaritat i la companyonia que el 2020 ens ha mostrat com a camí per a una societat més integradora.