El passat divendres, 12 de novembre de 2021, José Enrique Vázquez, president del GGe, va participar a la tertúlia organitzada per l’Associació Nusos culturals La Violeta per debatre sobre com funciona el mercat elèctric i el del gas, què passa amb el preus de l’energia actualment.

En un debat clar i entenedor Vázquez va posar l’accent a la importància d’entendre la factura energètica, triar una comercialitzadora “responsable” o estalviar energia com les primeres accions que cal realitzar per reduir la factura.

També es va incidir en què és i com funciona l’autoconsum fotovoltaic i qüestions com l’emergència climàtica, l’energia i la transició energètica.

L’Associació Nusos Culturals va ser fundada el 2007 per eixamplar la comprensió del nostre entorn i alimentar la curiositat cap a camps aliens als que hom domina per feina o afició. Amb aquests objectiu, cada mes organitzen una tertúlia oberta a socis i amics on es tracta en profunditat d’un tema d’actualitat o d’interès per al grup. Així, han parlat, entre d’altres, de temes d’història, urbanisme, política, filosofia, matemàtiques, publicitat, antropologia, medicina, nanotecnologia, trasplantaments…

Des d’aquí agraïm l’interès de l’associació en l’energia i que hagin comptat amb els GGe per parlar-ne entre els seus associats en una tertúlia molt enriquidora per totes parts.