El passat 7 de juliol, un bon nombre d’associats al Grup de Gestors energètics van realitzar una visita a la fàbrica de CIRCONTROL. Núria Comellas, consellera delegada, va acompanyar als assistents no només en la visita de les seves instal·lacions, sinó que també els va fer transitar pels 25 anys d’història de l’empresa.

És ben sabut que CIRCONTROL és pionera en desenvolupament de recàrrega de vehicle elèctric a l’Estat espanyol i compta, actualment, amb més de 250 treballadors. La seu de Viladecavalls és de 2010 i ja s’ha hagut d’ampliar dues vegades. Sembla que el creixement de CIRCONTROL és imparable.

Una empresa tecnològica com aquesta aposta fortament en recerca i desenvolupament, en talent humà i en laboratori de proves. Cal estar preparats per al present, però també per al curt, mig i llarg termini i això va quedar ben palès a la visita. És un sector poc madur i molt canviant, requereix de molta inversió, molta valentia i molta visió.

Així, doncs, els assistents van conèixer de primera mà l’estat de l’art de la recàrrega de vehicles i escoltar l’opinió de CIRCONTROL respecte el futur del vehicle elèctric. Un luxe. També van conèixer les actuacions de millora de l’eficiència energètica feta a l’empresa.

Tenir l’oportunitat de visitar el Show Room, laboratori, departament de RDI i la fàbrica va ser molt valorat pels socis i amics dels Grup de Gestors Energètics.

Per acabar, Núria Comellas i el seu equip van acompanyar als assistents a la terrassa on van poder continuar gaudint de la seva hospitalitat i cortesia amb un bon cafè i una bona estona de networking.

Estem preparant una nova visita que no us deixarà indiferents. A què espereu per associar-vos? Contacteu amb nosaltres al correu gge@gge.cat i us explicarem com fer-ho.